Sofia Milos – Hollywoodské hvězdy, které se hlásí ke scientologii

Sofia Milos se narodila 27.9.1969 v Curychu italskému otci a řecké matce.

Hollywoodské hvězdy, které se hlásí ke scientologii


MAY
12
Hollywoodské hvězdy, které se hlásí ke scientologii

Účastnila se lokální soutěže krásy, ve které vyhrála, stejně jako v dalších kolech, včetně národního. Mluví anglicky, italsky, francouzsky a německy, domluví se také řecky a španělsky. Je scientoložkou. Studuje ekonomiku a obchod.  Sofia Milos se objevila v několika seriálech – Přátelé, Rodina Sopranů, Pohotovost, Kriminálka Miami, Hranice.

Sofia Milos – Hollywoodské hvězdy, které se hlásí ke scientologii

Sofia Milos – Hollywoodské hvězdy, které se hlásí ke scientologii

I když ovládá spoustu jazyků, sama sebe označuje jako italo-řekyni. Ztvárnila roli krásné detektivky YELINY SALAS v seriálu CSI: Miami. Taky si zahrála ve filmu Vášěn s Jasonem Isaacem. Je to opravdu velmi krásná a hlavně talentovaná herečka. Objevila se v několika seriálech – Přátelé, Rodina Sopránů, Pohotovost, Kriminálka Miami, Hranice.

 

 

 

Televizní tvorba herečky Sofia Milos

Year Title Role Notes
1993–1994 Café Americain Fabiana Borelli Main role (18 episodes)
1994 Friends Aurora Episode: „The One with the Butt“
1995 Platypus Man Stella Episode: „Sweet Denial“
1995 Vanishing Son Gale Heathe Episode: „Lock and Load, Babe“
1995 Weird Science Ali Episode: „Earth Boys Are Easy“
1995 Strange Luck Jill Episode: „The Box“
1995 Shadow-Ops Matya TV film
1996 Mad About You Sarah Episode: „The Award“
1997–1998 Caroline in the City Julia Karinsky Recurring role (20 episodes)
1998 Getting Personal Dr. Angela Lopez Episode: „The Doctor Is In“
1998 The Secret Lives of Men Maria Main role (13 episodes)
1998 The Love Boat: The Next Wave Marisol Episode: „Dust, Lust, Destiny“
2000 M.K.3 Milady TV film
2000 The Sopranos Annalisa Zucca Episodes: „Commendatori“, „Funhouse“
2000 Curb Your Enthusiasm Richard’s Girlfriend Episodes: „The Pants Tent“, „Affirmative Action“
2001 Thieves Paulie Episodes: „Pilot“, „The Long Con“
2002 Lo zio d’America Barbara Steel TV series
2002 The Twilight Zone Francesca Episode: „Future Trade“
2003 ER Coco Episode: „A Little Help from My Friends“
2003–2009 CSI: Miami Det. Yelina Salas Recurring role, Main Cast Season 3 (60 episodes)
2006 Desire Victoria Marston Regular role (47 episodes)
2008–2009 The Border Special Agent Bianca LeGarda Recurring role (13 episodes)
2011 Tatort Abby Lanning Episode: „Wunschdenken“
2012 Section de recherches Alison Carter Episodes: „À la derive“, „Rien ne va plus“
2012 The First Family Silasia Episode: „The First Stay-cation“
2013 1600 Penn Bernice Milbert Episode: „Dinner, Bath, Puzzle“

 

 

Sofia Milos herečka která se hlásí k scientologii

Sofia Milos herečka která se hlásí k scientologii

Ve Spojených státech amerických je scientologie populární a obecně uznávanou církví a hlásí se k ní mnoho vlivných stoupenců. Scientologie vychází z učení zakladatele Scientologie L Ron Hubbarda. Příznivci Scientologické církve považují scientologii za učení, které jim pomáhá nalézt odpovědi na otázky pozemského života a zároveň jim umožňuje maximálně využít jejich skrytého potenciálu.
Když se řekne scientologie, většina z nás si vzpomene na Toma Cruise, Johna Travoltu či Kirstie Alley, Chick Corea, John Travolta, Jennifer Aspen, Juliette LewisLaura Prepon, Kelly Preston, Kirstie Alley, Elisabeth Moss, Priscilla Presley, Catherine Bell, Jenna Elfman, Giovanni Ribisi, Michael Pena, Anne Archer, Sofia Milos, Erika Christensen či Nancy Cartwright. Zahraniční média však čas od času zveřejní seznam dalších slavných stoupenců, o kterých to mnozí lidé vůbec nevěděli. Některá jména na seznamech jsou překvapivá. Jako třeba Will Smith.

 

Filmografie  Sofia Milos

1992     Over the Line     Kristin
1998     Mafia!     Young Sophia
1999     Screw Loose     Woman in Airport
2000     The Ladies Man     Cheryl
2001     Double Bang     Carmela Krailes
2001     The Order     Lt. Dalia Barr
2002     Passionada     Celia Amonte
2002     The Cross     Boss
2003     Family Jewels     Sarah Putanesca
2013     The Brentwood Connection     Sofia Milos     Short film